Sponseret af:

Indhold

Jul, Aug & Sep 2024

Pondman Energy, Solceller til privat og erhverv
Køges Kaffebar
Skousen i Den Hvide By, Køge

Alle video-podcasts

i juli måned


Den seneste video-podcast ligger øverst

Om beredskabet i Køge Kommune

Episode 87 : 18 juli 2024

Mød Viceborgmester Ken Kristensen i dette interview, hvor vi taler om beredskabet i Køge Kommune. Vi taler om, hvordan beredskabet er struktureret og opdelt, herunder hvad der er kommunens ansvar, og hvad der påhviler hus- og grundejere, specielt i forhold til oversvømmelser og andre nødsituationer.

Vi taler også om regeringens anbefalinger til hjemmeproviant, så man kan klare sig i tre dage uden strøm i tilfælde af en kritisk situation. Og har Ken mon selv sørget for at have proviant nok til at kunne klare sig i tre dage uden strøm?

Zirkus Nemo i Køge

Episode 86 : 16 juli 2024

I dette interview skal du møde Søren Østergaard fra Zirkus Nemo, der her til aften afholder deres første af fem forestillinger i deres fantastiske zirkustelt ved Ravnsborghallen her i Køge. Vi taler om, hvordan drømmen om et cirkus opstod, hvad folk kan forvente i år, og mange andre hyggelige ting.

Kig med her og mød manden bag Zirkus Nemo.

Fra Køge til EM i Nordirland

Episode 85 : 13 juli 2024

Landstræner Morten Eskesen er fra Køge og tager i dag med U19-landsholdet til Nordirland for at deltage i EM. Det er første gang, det danske U19-landshold skal til EM, så det er selvfølgelig en ganske særlig oplevelse for 'Eske' og hans spillere. I sidste øjeblik er der kommet afbud fra spillere, der ellers var udtaget, men den endelige trup kan ses i dette interview med Morten. Danmark er kommet i gruppe B med Spanien, Frankrig og Tyrkiet, hvilket Morten også sætter lidt ord på i dette interview. Går Danmark videre til semifinalerne, er Danmark også kvalificeret til U20-VM i Chile til næste år.

Stevns Sommerspil

Episode 84 : 11 juli 2024

Mød Lenette og Evy fra Stevns Sommerspil. De fortæller om opstarten sidste år og årets store forestilling, "Cabaret", der vises på Gjorslev Slot. Publikum kan se frem til en spektakulær musicaloplevelse i de fantastiske omgivelser og har mulighed for at bestille teatermiddag eller picnic før showet. Der er også mulighed for rundvisninger på slottet, som giver en unik start på aftenen. Lenette og Evy fortæller hvordan frivillige og professionelle kunstnere skaber magi sammen på Stevns Sommerspil, hvor mange frivillige der er med, samt at de stadig søger flere frivillige til afviklingen af dette års forestilling fra den 23. juli til 3. august.

Podcasteren Klaus Kjelstrup

Episode 83 : 09 juli 2024

I dette interview skal I møde Klaus Kjelstrup, manden bag podcasten iKøge. Udover iKøge har Klaus også produceret flere andre podcasts, herunder samtaler med den tidligere rocker Jønke. Vi dykker ned i Klaus' passion for podcasting, hans fremtidsplaner og kreative idéer samt det tekniske bag produktionen.

Round Table i Køge

Episode 82 : 05 juli 2024


I dette interview skal I møde Rasmus og Troels fra Round Table 45 i Køge. De to medlemmer og tidligere formænd for RT Køge fortæller om, hvad Round Table egentlig er – er det en klub, en loge eller noget helt andet? De taler også om, om der er lige så mange ritualer som i for eksempel Frimurene eller Odd Fellow. Vi taler om aldersgrænsen i Round Table, om "mumier" og hvad det betyder for henholdsvis Rasmus og Troels at være med i sådan et netværk. De deler, hvad det har givet dem både erhvervsmæssigt og personligt, og om de har gjort sig tanker om, hvad de skal, den dag de bliver smidt ud af Round Table.

Se tidligere indslag >