Sponseret af:

Hjælp til

podcast

Skousen i Den Hvide By, Køge
NYBOLIG KØGE
Køges Kaffebar

Hjælp til
egen podcast-produktion

Jeg tilbyder at tage din idé fra koncept til virkelighed. Fra at finjustere konceptet til at skabe enestående indhold, håndterer jeg alt, så I kan fokusere på at levere den bedste præsentation af din virksomhed.


Min service handler om mere end blot at trykke på optageknappen. Jeg træder ind i jeres verden ved at komme ud til jer, uanset hvor I er, og sørger for, at alt teknisk er på plads, så I kan bruge jeres tid på det, der virkelig betyder noget. Jeg gør det nemt for jer at komme i gang med at skabe den perfekte podcastoplevelse.


Kontakt mig allerede i dag, og lad os sammen skabe en unik podcastoplevelse, der fortæller jeres virksomheds historie på den mest engagerende og autentiske måde.


Med venlig hilsen, 

Nils Gisli 
Køge.tv & podcast 🎙️

Jeg tror på magien af ord og lyd, og jeg er dedikerede til at hjælpe virksomheder med at sprede deres budskab gennem den kraftfulde platform, der hedder podcasting.

Jeg forstår vigtigheden af at skabe indhold, der afspejler virksomhedens værdier og mission, og mine podcastproduktionstjenester er designet til at gøre netop dette muligt. Uanset om det handler om at dele dybdegående indsigt i dine produkter og ydelser, at tiltrække talentfulde kandidater ved at fortælle dem om virksomhedens kultur eller at imponere potentielle samarbejdspartnere med jeres vision, er jeg her for at hjælpe jer med at nå jeres mål.

Kontakt >

Når man vil etablere et lokalt medie i 2023, er det afgørende at have fokus på, hvor folk er til stede, deres adfærd og de tilgængelige platforme. For at identificere de aktuelle medietendenser i Danmark har vi dykket ned i DR Medieforsknings data for 2022 og fundet nogle svar.

IDEEN
BYGGER

DATA